website laten maken

De basis van elke online strategie.

Voordat jouw organisatie mee kan spelen op het online toneel, zal je een basis nodig hebben waar klanten je kunnen vinden. Dat is sinds jaar een dag een (conversiegerichte) website.

VIDIAN Online

Waarom VIDIAN Online?

VIDIAN Online biedt professionele webdesigndiensten voor het ontwerpen van moderne en gebruiksvriendelijke websites en webshops. We werken samen met onze klanten om hun doelen te bereiken en een website te creëren die aansluit bij hun wensen en behoeften.

Bekijk wat onze webdesigns uniek maakt.

Unieke ontwerpen

Kies je voor maatwerk? Dan is een unieke website gegarandeerd. Wij recyclen geen ontwerpen van andere websites.

Responsive Design

Alle websites worden zo ontworpen dat ze op desktop, laptop, tablet en mobiel formaat goed weergegeven worden.

SEO Geoptimaliseerd

Op algeheel site-niveau wordt de website technisch geoptimaliseerd.

Snelle oplevering

Kant-en-Klaar websites kunnen binnen 5 werkdagen opgeleverd worden. Maatwerk websites doorgaans binnen 15 werkdagen.

Donkere Modus

Kant-en-Klaar websites zijn standaard compatibel met nachtmodus. Maatwerk websites op aanvraag.

Bliksemsnel geladen

Onze websites worden gemaakt met topprestaties als vuistregel. Zo scoor je goed in Google en bij klanten!

BINNENKORT: Kant-en-Klaar websites! Nu met 10% korting!

Shop templates >

Maatwerk Websites

Speciaal voor jouw bedrijf.

Maatwerk websites zijn op maat gemaakte websites die specifiek ontworpen zijn om aan de behoeften van een bedrijf te voldoen. Ze zijn vaak duurder dan Kant-en-Klaar websites, maar bieden wel meer uniekheid en aanpasbaarheid. Met een maatwerk website kun je precies krijgen wat je wilt, of het nu gaat om het uiterlijk of de functionaliteiten van de site.

Voor dit type website gaan wij graag eerst met je in gesprek om alles in kaart te brengen. De vereiste features, het design, de backoffice en de klantreis bepalen de prijs in een op maat gemaakte offerte.

In de wereld van webdesign en online marketing zijn veel cowboys te vinden. Je verliest snel je vertrouwen wanneer je keer op keer ge-wel-dig-e resultaten beloofd krijgt, maar vervolgens vrij weinig bereikt wordt en je wel honderd(en) euro's per maand afdraagt.

VIDIAN Online staat voor eerlijk werk voor een eerlijke prijs. We maken een goede inschatting van de hoeveelheid werk en dit wordt gereflecteerd in onze prijzen. Vrijwel al onze prijzen zijn dan ook gebaseerd op onze uurtarieven.

decorative
decorative

Kant-en-Klaar Websites

Off-the-shelf websites voor direct gebruik.

Kant-en-Klaar websites zijn website templates die al ontworpen zijn en eenvoudig door een ondernemer aangeschaft kunnen worden. Ze zijn een betaalbare optie voor ondernemers die snel online willen zijn met een professioneel ogende website. De templates zijn gemakkelijk aan te passen aan de huisstijl van het bedrijf, zodat de website meer 'eigen' wordt.

Het voordeel van een Kant-en-Klaar website is dat ze relatief goedkoop zijn en snel opgeleverd kunnen worden. De keerzijde is dat meerdere bedrijven hetzelfde template kunnen kopen, dus er is minder uniekheid dan bij een op maat gemaakte website.

Core Web Vitals

Gemaakt voor de toekomst.

Bij VIDIAN Online zorgen we ervoor dat al onze websites voldoen aan de Core Web Vitals, zodat onze klanten kunnen rekenen op een snelle en gemakkelijk te gebruiken website met een stabiele visuele layout

Offerte
90
+
Toegankelijkheid
90
+
Performance
90
+
Best Practices
90
+
SEO
magic-wandmoonenvelopephone-handsetmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram