Website op Maat

Professioneel, uniek en op maat gemaakt.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website die aan al je wensen voldoet?

Bij VIDIAN Online bieden we professioneel maatwerk webdesign om je bedrijf op een unieke en professionele manier te presenteren.

VIDIAN Online
WordPress website laten maken

WordPress Websites

Het meest gebruikte websiteplatform over de hele wereld met blogfunctie, gebruikersbeheer en meer standaard ingebouwd.
WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce Webshops

Alles wat jouw shop nodig heeft. We bespreken samen welke functionaliteiten wel en niet in de webshop terug moeten komen.

Websites en Webshops

Voor iedereen een oplossing.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website die aan al je wensen voldoet?

Bij VIDIAN Online bieden we professioneel maatwerk webdesign om je bedrijf op een unieke en professionele manier te presenteren.

Waarom WordPress?

Voor veel startende ondernemers en MKB is een simpele website van bijvoorbeeld Wix voldoende. Wanneer informatieve websites groeien en complex worden is het al snel tijd voor een op maat gemaakt design. WordPress bied een goede basis waarop wij maatwerk websites kunnen ontwikkelen.

Wat maakt WordPress beter?

WordPress is 'open-source'. Dat betekent dat de bronprogrammering niet geheim gehouden wordt. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk aanvullende functionaliteiten ontwikkelen voor WordPress. Iets wat niet kan bij bijvoorbeeld Shopify, Wix of Strato.

Waarom niet volledig op maat?

WordPress kan ingezet worden als een soort framework waar websites op visuele wijze mee gebouwd kunnen worden. Zo voorkom je een bootlading programmeerwerk. We willen immers niet het wiel opnieuw uitvinden, waarom zouden we dat dan bij websites wel doen?

Het Proces

Benieuwd hoe het maken van een website in zijn werking treedt? Wij hebben het hele proces voor je op een rij gezet.
icon

Intake Interview

Voordat we überhaupt aan de slag gaan, beginnen we met een intakegesprek. Dat kan fysiek, telefonisch of met videobellen. In dit gesprek bespreken we jouw organisatie, het proces, doelen en doelgroep. Alles wat jouw bedrijf vormgeeft.
Daarnaast kijken we naar welke functionaliteiten de website nodig heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een boekingsmodule voor fysio-afspraken, een catalogus voor autoverkoop of een interactief rooster voor personal training lessen.
icon

De offerte

Na het intake gesprek gaan wij aan de slag met vooronderzoek. We zoeken uit of er licenties of maatwerk software nodig zijn en berekenen het geschatte aantal uren voor het ontwikkelen van de website.
Uiteindelijk presenteren wij de opsomming hiervan in een offerte met een vaste prijs. In de offerte wordt ieder onderdeel van de website los begroot, waardoor je weet waarvoor je betaalt. Krabbel gezet en wij hebben achteraf te weinig uren begroot? Dan is dit voor onze rekening.
icon

Concept ontwikkeling

Nadat we samen een akkoord hebben bereikt, gaat VIDIAN Online aan de slag met het verzamelen van middelen (zoals licenties aanschaffen). Daarnaast communiceren we wat we van jou nodig hebben.
Zodra alle benodigdheden zijn aangeleverd, wordt een startdatum gecommuniceerd. Doorgaans leveren wij binnen 10 werkdagen na de startdatum een werkend concept aan.
icon

Feedback verwerken

Zodra het concept wordt aangeleverd, vragen wij je om het concept in de basis te beoordelen. Als deze niet naar wens is, beginnen we opnieuw. Als de basis goed is, gaan we het concept verder uitwerken.
Het uitwerken van het concept gebeurt door middel van drie feedbackrondes. In de eerste ronde vragen wij je om de gehele website door te nemen en wijzigingen aan te dragen. In de tweede feedbackronde kunnen aangedragen wijzigingen nogmaals geüpdatet worden. In de derde ronde controleren we of alles goed staat.
icon

Oplevering

Na de drie feedbackrondes gaan we de website publiceren. Is dit je eerste website? Dan zijn we vaak binnen een dag live. Wordt een bestaande website vernieuwd? Dan kiezen we de meest gunstige dag en tijd en publiceren doorgaans binnen 4 uur de nieuwe site.
Wij bieden 90 dagen garantie op ons werk. Dat wil zeggen dat wij gratis eventuele problemen op/met de website verhelpen.
Offerte Aanvragen

Hosting

Alles onder één dak.

Bij geweldige websites hoort ook geweldige hosting! Profiteer daarom van onze scherp geprijsde managed hosting abonnementen.

Met managed hosting verzorgen wij het online houden van jouw website en krijg je van ons een of meerdere zakelijke e-mail adressen.

Meer informatie
decorative
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram